Velkommen på SGD U16!

Det er ikke for sent at melde sig til Søllerød Gold Diggers U16 hold, som begynder sæsonen om tre uger. Vi byder alle nye spillere og kommende kammerater varmt velkommen!

U16-holdet i Søllerød Gold Diggers går en spændende sæson i møde som forsvarende danmarksmestre. Først og fremmest er der kommet mange nye ansigter i trænerstaben. Philip Holm, senior WR, er blevet ny Defensive Coordinator, mens Morten Clementsen, senior OL, skal stå for Offensive og Defensive Line. Desuden får holdet glæde af Theis Brasso og Laurits Knudsens, som har fortid i klubbens juniorafdeling.

"Vi glæder os til at stable vores bedste U16-hold nogensinde på benene," siger Head Coach og klubformand Casper Reinhardt, og fortsætter.

"Interesserede skal spille amerikansk fodbold, fordi det er en sport med plads til alle, store, små, tykke, tynde. Man har mulighed for at udvikle sine atletiske og menneskelige værdier."

Derudover kan nye spillere også se frem til at få glæde af det kammeratskab, som er på holdet. Et godt sammenhold er nemlig en forudsætning for gode præstationer på banen. Her er hvad et par af spillerne siger om at spille amerikansk fodbold i SGD:

"Det, der har gjort størst indtryk på mig til træningerne, er ikke kun lidenskaben til spillet, men også venskabet. Du får et helt specielt venskab på et amerikansk fodbold-hold. Alle kunne arbejde sammen som en enhed for at kunne fungere, og det sker kun, hvis du har et sammenhold og godt venskab." - Martin Stabel, LB.

"Det jeg ser frem til i næste sæson er selvfølgelig at spille en masse football, og forhåbentligt blive danmarksmestre. Jeg vil anbefale andre til at komme ud og spille her i SGD, fordi det er et skide godt hold med fantastiske trænere, og vi har det bare rigtig sjovt og godt sammen til træning." - Nicklas Hansen, RB, tidligere i Kronborg Knights.

U16-holdet træner tirsdag og torsdag fra 17:15-19:15, og interesserede talenter er velkomne til en gratis prøvetræning. Har du lyst til at være med? Så kontakt Head Coach Casper Reinhardt på +45 3033 6575 eller skriv til os på Facebook