U19: Mirakuløst comeback til slutspillet udeblev

Det var en hård start for U19 holdet i Søllerød. En stor del af holdet var første års spillere og den manglende størrelse kunne mærkes inde på banen. Offense havde svært ved at få bolden ned i de andres endzone og det betød mange nederlag.

Dette fik trænerne dog i den grad lavet om på og efter sommeren besøgte Yannik Raths angreb ofte modstandernes målzone. Flere point gav flere sejre, og holdet var blot en enkelt kamp fra at komme i playoffs. En pragtpræstation, efter knap at have scoret et touchdown i hele første del af sæsonen.

Året endte uden en plads i slutspillet, men holdet viste for alvor, at der er talent i truppen.

Denne sæsons Awards blev uddelt ligeledes:

 

Det bliver en spændende kommende sæson for U19 holdet i 2016. En stor del af de U16 spillere som just er blevet danmarksmestre rykker op og tilslutter sig en i forvejen lovende trup.