SGD byder reEL-installation velkommen!

Mermaid Bowl nærmer sig, og det samme gør 2016 sæsonen. De sidste par dage har budt på stor tilgang til erhvervsklubben i Søllerød Gold Diggers, og vi er stolte af at kunne præsentere endnu et medlem.

Søllerød Gold Diggers kan med glæde meddele at have lavet en aftale med reEL-installation for det resterende af 2015 og hele 2016 sæsonen. 

Lidt om reEL-installation:
Ambitionen hos reEL-installation har fra dag ét været, i bogstaveligste forstand, at leve op til vores gode navn. Vi er en reel aut. el-installatør, som er pligtopfyldende, pålidelig og servicemindet. Kerneværdier, som er fundamentet for vores måde at gå til såvel kunder, samarbejdspartnere som arbejdsopgaver på. Efterhånden som virksomheden er vokset er fokus på et godt arbejdsmiljø også et helt centralt omdrejningspunkt.
Vi har til huse i egen ejendom centralt i Hvidovre – kun 7 kilometer fra Københavns Rådhusplads. Vi er en stab af dygtige og ambitiøse elektrikere og lærlinge, som konstant prioriterer at dygtiggøre os. Vi tager aktiv del i det sociale ansvar inden for vores egen branche og har i alle virksomhedens leveår været medvirkende til at uddanne dygtige og professionelle elektriker-lærlinge, hvoraf flere siden har videreuddannet sig til el-installatør.

reEL-installation servicerer en bred vifte af kunder, herunder store som små erhvervsvirksomheder, kommuner samt kommunale institutioner, boligforeninger, idrætsanlæg og private kunder i alle samfundslag.
Vi håber også at få lov til at servicere dig, din virksomhed eller arbejdsplads.

Læs meget mere om reEL-installation på deres hjemmeside www.reel-installation.dk