Der er plads til alle på U14-holdet

Søllerød Gold Diggers lægger meget vægt på at udbrede amerikansk fodbold blandt børn og unge. Alle kan være med til at spille amerikansk fodbold, uanset størrelse, styrke, vægt og alder, for der er brug for mange forskellige typer spillere på et amerikansk fodbold-hold.   

I280.jpg

Amerikansk fodbold handler om meget mere end bare at kaste og gribe en bold. Det handler også om at være en del af at fællesskab og have det sjovt. Der er forskellige positioner på holdet, som giver forskellige opgaver og udfordringer i løbet af kampen.

Hér kan du se et klip fra et U14-stævne i Herlev i august i år, hvor Nikolaj Rasmussen fra Gold Diggers blokerer en modstander, så hans medspillere kan flytte bolden frem ad banen: http://www.hudl.com/team/4536/highlights/29812817

Hos Søllerød Gold Diggers kan alle ungdomspillere komme gratis til træningen i en måned og lære mere om sporten. Man kan også låne udstyr af klubben. Trænerne og holdkammeraterne skal nok sørge for at finde en rolle på holdet, der passer til den enkelte!

Træneren for U12/U14-holdet hedder Jarl Due, og han svarer med glæde på spørgsmål og henvendelser på mail eller telefon: Jarl Due - 40 82 80 00

Det er træning for U12/U14-holdet tirsdag og torsdag fra 17:00-19:00. Alle er velkomne til at møde op og få et indblik i amerikansk fodbold.