Støt Gold Diggers gennem dit mobilabonnement

Splash 10 m skygge.jpg

Søllerød Gold Diggers har lavet en aftale med www.lokaltelefonen.dk, der gør det muligt for alle at få et billigt mobilabonnement og samtidig støtte klubben fast hver måned.  

Prisen for et mobilabonnent hos LokalTelefonen er den samme, som hos alle andre lavprisselskaber. Den eneste forskel er, at LokalTelefonen giver 10% af det månedlige beløb videre til en lokal sportsforening efter forbrugerens eget valg. 

På denne måde kan klubben få nogle faste indtægter. Det giver mulighed for at planlægge flere sæsoner frem og gøre klubben bedre for både bredde og elite.

"Alle os, der er aktive hjælpere i klubben, vil gøre en ekstra indsats for at få udnyttelse af sponsoratet, men vi behøver naturligvis opbakning fra medlemmer, familier og andre her i lokalområdet.  Vi håber, de synes, det er relevant for dem at vælge LokalTelefonen som mobilselskab, for når nu det koster det samme – og produktet i øvrigt er mindst lige så godt –hvorfor skulle de så ikke vælge det?
Kunder_husk.jpg
- Kristian Christensen, sponsoransvarlig for SGD

Læs mere om LokalTelefonen og find ud af hvordan du kan støtte Søllerød Gold Diggers og spare penge på din mobilregning: www.lokaltelefonen.dk