Året der gik hos SGD: U16

U16-holdet gik en spændende og udfordrende 2013 sæson i møde. Der var nemlig kun én spiller tilbage fra det forrige U16-hold, og derfor måtte man stille med et rent tidligere U14-hold. Det er positivt, at spillerudviklingen fungerer på den måde i klubben, men det gav naturligvis også nogle udfordringer for Head Coach Casper Reinhardt og resten af trænerstaben. 

U16-holdet stillede op med et 11-mands-hold, kun i selskab af Copenhagen Towers. Derfor kom holdet direkte med i Future Bowl, U16 DM, hvor det blev til et nederlag til Towers. I 9-mands-rækken blev det til en 4. plads.  

Det nye år kommer til at byde på mange interessante ting. Head Coach Casper Reinhardt udtaler:

"Holdet 'mister' et par betydningsfulde spillere til U19, og jeg ønsker dem virkelig meget held og lykke. De har alle potentiale til at blive rigtig gode, da de har opnået rigtig gode resultater på meget kort tid. De resterende U16 drenge er allerede igang med forberedelserne til den nye sæson. Her arbejder vi ekstremt fokuseret og målrettet, og failure er ikke en mulighed."

Desuden får U16-holdet styrket trænerstaben af Jarl Due, der 2 år i træk har gjort Gold Diggers' U14 hold til noget af det bedste set på dansk grund. Asger Nielsen (tidligere DC) kommer tilbage, og tidligere HC Mark Mølbæk kommer hjem fra et halvt år i Canada og påtager sig rollen som OL coach. Det ser Casper Reinhardt som en stor fordel for holdet:

"Det er kæmpe tilføjelser, som jeg virkelig er stolt af at komme til at arbejde sammen med. Vi er i øjeblikket i gang med at ligge individuelle planer for hver spiller, så hver spiller har nogle mål at arbejde efter. Alle spillerne virker utrolig engagerede, og fortsætter den fokus de har nu, så er jeg ikke i tvivl om, at mange af dem vil opnå de individuelle resultater, de arbejder sig frem imod. Jeg glæder mig til det nye år. Søllerød Gold Diggers U16 skal ikke undervurderes!"

Kunne du tænke dig at prøve kræfter med amerikansk fodbold på et hold, hvor du får masser af nye kammerater og masser af god træning? Så kontakt Head Coach Casper Reinhardt på: +45 3033 6575. Der er brug for alle typer spillere på holdet, og der er helt sikkert også en plads til dig.

SGD U16 vs. Rebels U16 © blind-side.dk

SGD U16 vs. Rebels U16 © blind-side.dk