Du skal ikke læse dette hvis ikke du vil støtte!

Vi har brug for hjælp. Søllerød Gold Diggers er i rivende udvikling, og vi er mange frivillige der hver dag, skal løbe meget stærkt for at give alle vores medlemmer, den bedst mulige oplevelse. De sidste par år, har vi spinket og sparet for at indhente et underskud, der var blevet opbygget over en lang årrække. Det er heldigvis ved at være slut nu, og derfor har vi tid og overskud til at fokusere på at udvikle klubben.

Vi lever i en tid, hvor man desværre ikke kan udvikle meget uden penge, og de færreste har tid til at ligge en masse friviligt arbejde, eller hjælpe med at hænge plakater op, dele afviser ud, eller mange af de andre opgaver der gør at vi kan få klubben til at løbe rundt.

Vi har de sidste par år været heldige, at vi har haft nogle hjertesponsorater der har gjort det muligt at drive klubben. Jeg vil faktisk vove at gå så langt som at sige, at uden dem, havde der ikke været et Søllerød Gold Diggers idag. Sanne Ewé(forældre), Benny Greve ApS(forældre) og Raam-Bikes(forældre), har været med til at dække alle udgifter til gældsafbetaling, bolde, trænere, og hvad der ellers måttet være af udgifter, der har gjort at medlemmerne stadig kunne få hvad de betalte for i deres kontingent, og for det takker vi dem. 

Vi har store ambitioner på klubbens vegne, og ønsker at vi på sigt skal gøre det muligt at have en eliteafdeling for både ungdom og seniore. Vores drenge skal kunne spille fast på det "rigtige" Rundforbi Stadion med tribuner og musik, vi skal ikke mases ned i et hjørne på kunstgræsset fordi fodbold er højere prioriteret, vi skal have lys på vores bane så vi ikke skal træne i mørke og vi skal blive ved med at vokse og udvikle os i den positive retning vi længe har gået i.

Meget simpelt, vi har brug for hjælp. Fordelen ved amerikansk fodbold i Danmark er, at man hurtigt kan se den forskel der bliver gjort når man vælger at støtte. Vi værner om de støtter vi har i klubben. Hos os er man ikke bare endnu en sponsor, men man får opbygget et forhold til klubben, som vi selvfølgelig gør vores bedste for at betale tilbage i form af vores nye tiltag med VIP arrangementer, netværksmøder og reklamemuligheder. 

Vi leder efter jer som har mulighed for at give klubben en økonomisk hånd, eller har/sidder i en virksomhed hvor der er mulighed for, at det kunne være interessant med et sponsorat eller donation. Vidste du at du kan få skattefradag i din virksomhed ved at støtte en forening, eller at du kan få personligt skattefradag på op til 14.800kr ved at donere privat?

Alt støtte er interessant, fra det mindste til det største, og sidder du og tænker, at du måske har mulighed, eller har en chef der kan overtales, så er I meget velkommen til at kontakte mig, så vi kan tage en uforpligtende snak over en kop kaffe.

Jeg ønsker jer alle et godt nytår, og håber på at høre fra så mange af jer som muligt. Sammen skaber vi fremtidens klub.
Med ønske om et fantastisk SGD år,

Casper Reinhardt
Bestyrelsesformand
Søllerød Gold Diggers
+45 30336575
casper_reinhardt7@hotmail.com