ERA Biler fortsætter som sponsor!

2018 nærmer sig sin afslutning, og derfor er det oplagt at se frem mod 2019.

Det er med stor begejstring, at vi kan meddele at ERA Biler fortsætter deres sponsorat i 2019.
Era Biler har i 2018 at støttet talentudviklingen i SGD, og det vil de forsat gøre i 2019.

Du kan i videoen nedenfor se lidt til hvem ERA Biler er, og hvad de står for.
Tusind tak for støtten, og vi glæder os til endnu en fantastisk sæson.

Succesfuld trænerstab fortsætter!

Den samlede U19 stab efter finalesejren over Copenhagen Towers.

Der var ikke gået mange dage efter de 2 finalesejre, før U19 trænerstaben fra 2018 kiggede hinanden i øjnene og besluttede at fortsætte deres flotte arbejde.

Det er derfor med stor glæde at vi kan offentliggøre at den samlede trænerstab fortsætter i 2019.

U19 trænerstaben vil derfor se således ud:
Jan Hamburger - Head Coach
John Hansen - Offensive Coordinator/Ass. Head Coach
Anthony DiMarsico - Offensive Playcaller
Kristoffer Seem - Defensive Coordinator
Nicolai Aller - Ass. Coach
Morten Andersen - Ass. Coach
Daniel Læby - Ass. Coach
Casper Reinhardt - Roster Management
Kenneth Ulrich - Holdleder
Camilla Spinoza - Medic

Head Coach Jan Hamburger udtaler følgende til sgdfootball.dk, “Jeg er utrolig glad for at alle trænerne fra sidste år, har sagt ja til et år mere. Jeg er overbevist om at SGD kører det mest ambitiøse ungdomsprogram i Danmark. Trænerteamet har efterhånden en stor erfaring indenfor programmet, og alle er enige om hvor vi vil hen. Det er rigtigt vigtigt at vi har et fælles mål, for det er mange hårde timer fra trænernes side af der bliver lagt i det. Det er vigtigt for mig at have et trænerteam, som ikke kun harmonerer på banen, men også udenfor banen!”

Vi glæder os til at følge den videre udvikling af SGD’s U19 program.

FORSTAS gentegner og udvider!

Sidste år kunne vi glædeligt byde velkommen i familien til Forstas, der gik ind og støttede en af vores mange dygtige talenter. Nu kan vi glædeligt meddele, at de fortsætter sponsoratet og ydermere har valgt at udvide samarbejdet.

“Det glæder mig virkelig at Forstas vi fortsat har Forstas med næste år. Ikke kun er de fantastiske støtter af klubben og idrætslivet, men at de også ofte er at finde på sidelinjen, det giver et helt unikt forhold. Jeg håber vi kan blive ved med at levere gode oplevelser fremadrettet.” - udtaler Casper Reinhardt til sgdfootball.dk.

Søllerød Gold Diggers takker for samarbejdet, og glæder os til endnu et år sammen.

Du kan se mere om hvem Forstas er i videoen nedenfor:

AMERIKANSK FODBOLD: NYT U10 OG U12 HOLD!

Det er med stor glæde, at vi kan meddele at vi starter nyt U10 og U12 hold op i Søllerød Gold Diggers pr. 1. januar 2019!

Har du en søn eller datter der er født i årgangene 2007, 2008, 2009 eller 2010, så er amerikansk fodbold måske lige en sport for dem. Football, som vi kalder det, er en sport hvor der er plads til alle, uanset højde og drøjde, eller dine atletiske evner. Fokus på de unge hold vil altid være disciplin og sociale rammer, som skal hjælpe de unge i deres fremtidige liv. Derudover er football en fantastisk sjov sport, hvor man sammen med mange andre unge, kan være med til at bygge noget op med sine holdkammerater.

“Amerikansk fodbold har givet mig så meget. Ikke nok med et utal af sportslige oplevelser og gode stunder, så er mine bedste venner også et direkte resultat af sporten. Når man har kæmpet sammen på banen, så er man venner for livet. Derudover har mine trænere igennem årene også haft stor indflydelse på den person jeg er idag, og hjulpet mig meget med min selvdisciplin. Det har afspejlede sig både sportsligt og i skolen.” - udtaler nuværende SGD sportsdirektør Casper Reinhardt.

Vi tager allerede nu imod tilmeldinger til opstarten, så kender du nogle der kunne have interesse, så tag dem på facebook, eller få dem til at skrive til os på cr@sgdfootball.dk. Alle er velkommen!

Målet er vi 1. januar allerede kan stå et fuldt hold, så drengene sammen i 2019 kan deltage i stævner.

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling

Bestyrelsen i Søllerød Gold Diggers indkalder hermed til ekstraordinær generalforsamling onsdag den 12. december klokken 20.30 på Rundforbi Stadion.

Generalforsamlingen er foreningens øverste myndighed i alle anliggender.

§ 10 EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING

Ekstraordinær generalforsamling kan til enhver tid indkaldes af foreningens formand, et flertal i bestyrelsen eller når mindst 2/3 af foreningens stemmeberettigede medlemmer skriftligt over for bestyrelsen fremsætter ønske herom, med en angivelse af det/de emne(r), som ønskes behandlet.

Generalforsamlingen skal afholdes senest 4 uger efter begæringens modtagelse. For så vidt angår krav til indkaldelsen, mødets ledelse, afstemning m.m. gælder de samme bestemmelser som for den ordinære generalforsamling

På vegne af bestyrelsen i Søllerød Gold Diggers,
Casper Reinhardt
Bestyrelsesformand