Defensiv profil klar til 2. halvdel af sæsonen

Lars Ringgaard missede det meste af foråret pga. skader. Photo - Tina Carstensen

Lars Ringgaard missede det meste af foråret pga. skader. Photo - Tina Carstensen

Da A-landsholdet i sidste uge lå i træningslejr, var det første rigtige test for den stærke linebacker, fra Søllerød Gold Diggers, Lars Ringgaard. Lars missede det meste af forårssæsonen, da han i sæsonens anden kamp, måtte humpe fra banen. 

SGD's defensive stab forventer, at man med Lars tilbage, og tilføjelsen af Patrick Tambour, endelig kan få lidt stabilitet på en position, hvor man på papiret ser uhyggeligt dygtige og dybe ud, men desværre har været utroligt ramt af uheld. 

Alle linebackers meldes helt klar, og vi glæder os til at se Lars tilbage på banen, når Søllerød Gold Diggers på søndag drager til Amager for at møde Amager Demons. 

Kampen kan streames live på http://nationalligaen.dk/nl-tv/