SGD ansætter U16 cheftræner

 Helmer Büchert #24 i aktion for NL holdet, sammen med hans holdkammerat Mark Voll #18. De to har spillet sammen siden de var 12 år gamle! - Photo af 1st Down Photo

Helmer Büchert #24 i aktion for NL holdet, sammen med hans holdkammerat Mark Voll #18. De to har spillet sammen siden de var 12 år gamle! - Photo af 1st Down Photo

Det er virkelig med stor stolthed at vi kan offentliggøre, at Helmer Büchert er blevet ansat til at stå i spidsen for klubbens U16 afdeling i 2019. Helmer overtog allerede i sommers U16 holdet som midlertidig HC.

Helmer er et produkt af den kultur der de seneste 6 år har været opbygget i SGDs ungdomsafdeling, at have fået ham på plads er en stor gevinst for hele klubben:
”Helmer har de sidste mange år vist, at han brænder for sporten, og at han vil gøre alt for at klubben skal lykkes. Derudover er han en formidabel leder, der aldrig giver op. Han arbejder hårdt for det han gerne vil opnå, og han er ekstremt god med de unge drenge. Jeg er virkelig begejstret for at Helmer har sagt ja til opgaven.” - udtaler sportsdirektør Casper Reinhardt til sgdfootball.dk

Helmers helt store opgave bliver at genrejse U16 holdet, efter at holdet i de seneste 3 år har haft en tørkeperiode efter de succesfulde år i 2014 og 2015.
Fokus vil være på rekruttering af nye football spillere i lokalområdet, og udvikling af spillerne gennem passion for sporten.

Har du eller nogen du kender lyst til at være med på U16 holdet, så kontakt klubben, vi har helt sikkert en plads til dig!

14 SGD spillere i bruttotruppen til U19 landsholdet

 SGD U19 V center Magnus Vilstad i aktion for det danske U19 landshold under U19 EM 2017. Foto af 1st Down Photo. 

SGD U19 V center Magnus Vilstad i aktion for det danske U19 landshold under U19 EM 2017. Foto af 1st Down Photo. 

Bruttotruppen til det danske U19 landshold er blevet udtaget, og den tæller intet mindre end 14 SGD spillere. Drengenes hårde arbejde til træning, og det konstante drive for at udvikle sig, har igen resulteret i at SGD er det bedst repræsenterede hold i den 88 mand store bruttotrup. Truppen skal efter træningslejr i juli måned skæres ned til de 45 mand der skal repræsentere Danmark, når de drager til Sverige i Oktober, for at spille U19 Nordiske Mesterskaber. Da det danske landshold i 2018 udtager et U18 hold, der kan forblive intakt frem imod U19 EM 2019, er den ellers talentfulde årgang 1999, ikke at finde på holdet. 

STORT TILLYKKE til de udtagede spillere fra SGD:
SGD U19 - Emil Siim Rasmussen - QB
SGD U19 - Patrick Micheelsen - RB
SGD U16 - Christoffer Johansen - RB
SGD U19 - Andreas Paaske - TE/H
SGD U19 - Sofus Rasmussen - WR
SGD U19 - Magnus Vilstad - OL
SGD U19 - Joel Julius Dänhardt - OL
SGD U19 - Rasmus Nyholm - OL
SGD U16 - Daniel Utne - OL
SGD U19 - Jakob Utne - DL
SGD U19 - Haryad Zada - DL
SGD U19 - David Tawake - LB
SGD U19 - Malthe Rasmussen - DB
SGD U19 - William Dylander - DB

Antal udtagede spillere:
Søllerød Gold Diggers 14
Svendborg Admirals 8
Aarhus Tigers 8
Copenhagen Towers 7
Esbjerg Hurricanes 6
Hawks AFC Herning 6
Triangle Razorbacks 5
Slagelse Wolfpack 5
Frederikssund Oaks 4
Herlev Rebels 3
Amager Demons 3
Holbæk Red Devils 2
Skjern Trojans 3
Midwest Musketeers 3
Odense Badgers 2
BGI Wolves 2
AaB 89ers 2
Copenhagen Tomahawks 2
Randers Thunder 1
Kolding Guardians 1
Thisted Brewers 1

Ny sponsor på plads i SGD

ERA2.jpg

Vi glæder os over at kunne byde velkommen i familien til ERA BILER, der har indgået en et-årig sponsoraftale med Søllerød Gold Diggers.

ERA BILER udfører reparation og service på alle bilmærker i Hillerød, Helsinge og Frederikssund. ERA BILER er autoriseret forhandler af Toyota, Fiat, Fiat Professional og Iveco i Nordsjælland. Helsinge, Hillerød og Frederikssund.

Du kan læse meget mere om ERA BILER på http://www.erabiler.dk/

SGD henter endnu en NFL spiller til Danmark!

 Anthony DiMarsico under træning med New York Jets.

Anthony DiMarsico under træning med New York Jets.

Vi kan med glæde offentliggøre at vi har underskrevet en aftale gældende for 2018 sæsonen med tidligere New York Jets WR Anthony DiMarsico. 

Anthony kommer til Søllerød med erfaring fra den største af alle ligaer inden for amerikansk fodbold, og scoopet passer perfekt ind i både de sportslige og kommercielle interesser. Selvom Anthony aldrig fik debut for Jets, vidner hans deltagelse i deres mini camp om en spiller med et højt niveau. Efter pension af Jonas Bo Hansen, og tabet af Marcus Bennett til Copenhagen Towers, lukker Anthony et naturligt hul på holdet.

"Vi vidste at vi efter signingen af Desmond Cooper i 2017, skulle fortsætte med at lede efter spillere på øverste hylde. Vores danske stamme af spillere er meget talentfuld, så vi var meget afklaret omkring, at vi ikke ville hente amerikansk forstærkning, blot for at gøre det. Hvis vi skulle have en amerikaner i truppen i 2018, skulle det være noget exceptionelt. I Anthony får vi ikke blot en fantastisk fodboldspiller, men også en person som kommer til at kunne bidrage positivt på tværs af alle hold i klubben." - Udtaler sportsdirektør Casper Reinhardt og bakkes op af cheftræner Troels Vestergaard. "I vores process var vi igennem mange kandidater og endte med en liste på tre, hvor Anthony var topprioritet, så jeg er utrolig glad for, at det er lykkedes os at få ham til klubben. Jeg forventer at han kan være med til at give vores offense en ekstra dimension, og samtidig hjælpe vores return game."

Udover hans egenskaber på banen, er det en yders kompetent herre der får sin daglige gang på Rundforbi Stadion. Anthony har en bachelor i Sports Management, og har det seneste år arbejdet intensivt med performance træning af sportsudøvere. Derudover har Anthony stået for alt fysisk træning af et high school ishockey hold i New York, der netop har vundet statsmesterskabet.

Vi glæder os til at se Anthony på banen i 2018, og håber at fans af SGD og amerikansk fodbold i Danmark, vil tage godt imod ham.

Du kan læse mere om Anthony på https://www.jvhperformance.com/khalil

Erri Byg ApS ny sponsor i SGD

download (2).png

Erri Byg ApS er i 2018 tilbage som sponsor i Søllerød Gold Diggers. Vi glæder os over at Erri-Byg ønsker at fortsætte med at støtte udviklingen og projekterne vi arbejder på i SGD. 

Vi glæder os til mange gode stunder på stadion, og håber på varigt samarbejde i fremtiden.

Lidt om Erri-Byg:

Alle vor medarbejdere er både uddannet og autoriseret til at udføre de opgaver vi tilbyder.

For os er det vigtigt at vi holder de behov, ønsker og krav vores kunder stiller os. På den måde får vi skabt et godt samarbejde, som vil være fundamentet for gode resultater.

Vi er et firma i konstant udvikling. Gennem mange år har vi opbygget et bredt netværk af samarbejdspartnere på tværs af andre håndværks faggrupper.

Vi koncentrerer os om vores kernekompetencer og stræber hele tiden efter at blive bedre, for at kunne bistå vores kunder på bedst mulig vis.

Læs meget mere om Erri-Byg på www.erri-byg.dk