Ny sponsor på plads i SGD

ERA2.jpg

Vi glæder os over at kunne byde velkommen i familien til ERA BILER, der har indgået en et-årig sponsoraftale med Søllerød Gold Diggers.

ERA BILER udfører reparation og service på alle bilmærker i Hillerød, Helsinge og Frederikssund. ERA BILER er autoriseret forhandler af Toyota, Fiat, Fiat Professional og Iveco i Nordsjælland. Helsinge, Hillerød og Frederikssund.

Du kan læse meget mere om ERA BILER på http://www.erabiler.dk/

SGD henter endnu en NFL spiller til Danmark!

 Anthony DiMarsico under træning med New York Jets.

Anthony DiMarsico under træning med New York Jets.

Vi kan med glæde offentliggøre at vi har underskrevet en aftale gældende for 2018 sæsonen med tidligere New York Jets WR Anthony DiMarsico. 

Anthony kommer til Søllerød med erfaring fra den største af alle ligaer inden for amerikansk fodbold, og scoopet passer perfekt ind i både de sportslige og kommercielle interesser. Selvom Anthony aldrig fik debut for Jets, vidner hans deltagelse i deres mini camp om en spiller med et højt niveau. Efter pension af Jonas Bo Hansen, og tabet af Marcus Bennett til Copenhagen Towers, lukker Anthony et naturligt hul på holdet.

"Vi vidste at vi efter signingen af Desmond Cooper i 2017, skulle fortsætte med at lede efter spillere på øverste hylde. Vores danske stamme af spillere er meget talentfuld, så vi var meget afklaret omkring, at vi ikke ville hente amerikansk forstærkning, blot for at gøre det. Hvis vi skulle have en amerikaner i truppen i 2018, skulle det være noget exceptionelt. I Anthony får vi ikke blot en fantastisk fodboldspiller, men også en person som kommer til at kunne bidrage positivt på tværs af alle hold i klubben." - Udtaler sportsdirektør Casper Reinhardt og bakkes op af cheftræner Troels Vestergaard. "I vores process var vi igennem mange kandidater og endte med en liste på tre, hvor Anthony var topprioritet, så jeg er utrolig glad for, at det er lykkedes os at få ham til klubben. Jeg forventer at han kan være med til at give vores offense en ekstra dimension, og samtidig hjælpe vores return game."

Udover hans egenskaber på banen, er det en yders kompetent herre der får sin daglige gang på Rundforbi Stadion. Anthony har en bachelor i Sports Management, og har det seneste år arbejdet intensivt med performance træning af sportsudøvere. Derudover har Anthony stået for alt fysisk træning af et high school ishockey hold i New York, der netop har vundet statsmesterskabet.

Vi glæder os til at se Anthony på banen i 2018, og håber at fans af SGD og amerikansk fodbold i Danmark, vil tage godt imod ham.

Du kan læse mere om Anthony på https://www.jvhperformance.com/khalil

Erri Byg ApS ny sponsor i SGD

download (2).png

Erri Byg ApS er i 2018 tilbage som sponsor i Søllerød Gold Diggers. Vi glæder os over at Erri-Byg ønsker at fortsætte med at støtte udviklingen og projekterne vi arbejder på i SGD. 

Vi glæder os til mange gode stunder på stadion, og håber på varigt samarbejde i fremtiden.

Lidt om Erri-Byg:

Alle vor medarbejdere er både uddannet og autoriseret til at udføre de opgaver vi tilbyder.

For os er det vigtigt at vi holder de behov, ønsker og krav vores kunder stiller os. På den måde får vi skabt et godt samarbejde, som vil være fundamentet for gode resultater.

Vi er et firma i konstant udvikling. Gennem mange år har vi opbygget et bredt netværk af samarbejdspartnere på tværs af andre håndværks faggrupper.

Vi koncentrerer os om vores kernekompetencer og stræber hele tiden efter at blive bedre, for at kunne bistå vores kunder på bedst mulig vis.

Læs meget mere om Erri-Byg på www.erri-byg.dk

K. Nyholm udvider hovedsponsorat

 K. Nyholm Gartnerservice overtager hjelmen!

K. Nyholm Gartnerservice overtager hjelmen!

Det er med stor begejstring af vi kan meddele af K. Nyholm Gartnerservice har udvidet deres hovedsponsorat med Søllerød Gold Diggers. Dette betyder at anlægsgartneren i 2018 kommer til at pryde den sorte SGD hjelm på tværs af alle hold. Pladsen på hjelmen har siden 2015 været prydet af Benny Greve ApS. BG fortsætter som sponsor i klubben, og vil være at finde på NL holdets uniformer. 

"Vi er stolte af at det har lykkedes at forhandle en aftale på plads med K. Nyholm, der kommer til at gavne alle hold på tværs af hele klubben. Samarbejdet med K. Nyholm symboliserer den kultur vi fordre i klubben, ansvarlighed, hårdt arbejde og ikke mindste følelsen af familie. Vi håber at dette blot er starten på et langt og udbytterigt samarbejde, for begge parter." - udtaler bestyrelsesformand Casper Reinhardt. 

K. Nyholm var blandt andet finalist til prisen som årets håndværker i 2018, og de tilbyder en professionel løsning af jeres grønne opgaver. K. Nyholm Gartnerservice har mere end 16 års erfaring i bagagen og er en moderne virksomhed, der leverer individuelle løsninger af anlægsopgaver.

Læs meget mere på https://www.k-nyholm.dk/

Dansk Skovbrænde støtter eliten

Dansk Skovbrænde.jpg

Dansk Skovbrænde har indgået en etårig sponsoraftale med Søllerød Gold Diggers, og har i den anledning valgt at støtte en af eliteholdets helt nye spillere. Valget er faldet på Kasper Pedersen spiller offensiv linjemand og har en fortid i både Slagelse Wolfpack og Herlev Rebels. 

Vi takker Dansk Skovbrænde for støtten og glæder os til fremtidens samarbejde.

Du kan læse meget mere om Dansk Skovbrænde og finde kontaktinformationer på www.facebook.com/pg/Dansk-Skovbrænde-1424068691176427 

 Kasper Pedersen i aktion for Slagelse Wolfpack

Kasper Pedersen i aktion for Slagelse Wolfpack