Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling

SGD_Primary.Logo.CMYK.LARGE.png

Bestyrelsen i Søllerød Gold Diggers indkalder hermed til ekstraordinær generalforsamling mandag den 16. september 2019 klokken 17.30 på Rundforbi Stadion.

Generalforsamlingen er foreningens øverste myndighed i alle anliggender.

§ 10 EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING

Ekstraordinær generalforsamling kan til enhver tid indkaldes af foreningens formand, et flertal i bestyrelsen eller når mindst 2/3 af foreningens stemmeberettigede medlemmer skriftligt over for bestyrelsen fremsætter ønske herom, med en angivelse af det/de emne(r), som ønskes behandlet.

Generalforsamlingen skal afholdes senest 4 uger efter begæringens modtagelse. For så vidt angår krav til indkaldelsen, mødets ledelse, afstemning m.m. gælder de samme bestemmelser som for den ordinære generalforsamling.

Forslag som ønskes behandlet på den ekstraordinære generalforsamling skal være indsendt skriftligt til bestyrelsen senest 14 dage før generalforsamlingens afholdelse.

Er der indkommet forslag, fremsendes disse pr. mail til medlemmerne sammen med dagsorden sådan, at dette er medlemmerne i hænde senest 3 dage før generalforsamlingen.

På vegne af bestyrelsen i Søllerød Gold Diggers,
Casper Reinhardt
Bestyrelsesformand

Dalgaard Supermarked forlænger sponsorat!

dalgaard_supermarked_logo-crop-u3562.png

Dalgaard Supermarked i Hørsholm, der støtter klubbens ungdomsafdeling, har valgt at fortsætte som sponsor, oven på et succesfuldt 2018.

Sponsoren der leverer mad til mange af klubbens arrangementer, og sørger for præmier på kampdage på Rundforbi Stadion, er en familiekøbmand i Hørsholm, med massere af hjerte.

“Vi nyder virkelig samarbejdet med Dalgaard. De har efterhånden været med i mange år, og det er altid helt fantastisk at møde en virksomhed, der interesserer sig for hvordan det går os.” - udtaler Casper Reinhardt til sgdfootball.dk

Vi glæder os til en fantastisk sæson, hvor Dalgaard fortsat vil sidde på ungdomstrøjerne.

Læs meget mere om Dalgaard Supermarked på www.dalgaardsupermarked.dk eller besøg dem på Kongevejs-Centret 6 - 2970 Hørsholm.

Ekstratræning mandag og onsdag!

SGD_Primary.Logo.CMYK.LARGE (1).png

Fra den 8. April 2019 tilbyder Søllerød Gold Diggers gratis ekstratræning for alle klubbens medlemmer der ønsker at forbedre deres fysiske og atletiske egenskaber.
Træningen vil foregå på Rundforbi Idrætsanlæg hver mandag og onsdag. Træningen vil have fokus på udviklingen af medlemmets fysiske og atletiske egenskaber, og hjelm og shoulderpads vil derfor ikke være en nødvendighed.

Træningen vil blive afviklet fra klokken 17.30 til 19.30 og vil foregå delvist indendørs i vægtrummet og delvist udendørs på græs og i sand.

Hvem: Alle medlemmer i Søllerød Gold Diggers kan deltage gratis som en del af deres årlige kontingent.

Tilmelding: Duk blot op på dagen og vær med!

Trænere: Jarl Due og Desmond Cooper.

Jarl Due:

Jarl har været en aktiv del af Søllerød Gold Diggers i mange år, og har de sidste 10 år fungeret som træner på klubbens ungdomshold. Her har han været en aktiv del af klubbens danske mesterskaber, og var den primære motor i den tidlige udvikling af klubbens årgang 1998 (Emil Neumann, Mark Voll, Helmer Büchert osv.) og 1999 (Thomas Ashworth, Anton Engelbrecht, Martin Stabel osv.) da de var U12 og U14 spillere.
Jarl har en unik forståelse for udvikling af teknikker hos ungdomsspillere, og forstår at tilrettelægge træning der både udvikler de fysiske og mentale aspekter af amerikansk fodbold.

Desmond Cooper:

Desmond Cooper har tidligere stået for frivillig ekstra træning da han i 2017 første gang var en del af Søllerød Gold Diggers. Her kom han til klubben efter ophold i NFL hos Jacksonville Jaguars og efterfølgende en tur i CFL. Desmond har bla. arbejdet for Charlotte Athletic Club og har i flere år hjemme i USA drevet QC Work LLC der forbereder athleter til NFL Combine og deres pro day. Desmond har en energi der inspirerer en til at blive bedre, og den konstante positivitet smitter af på hans omgivelser.

SGD henter amerikansk top receiver!

Griffin Norberg i aktion for Valparaiso University D1 FCS.

Griffin Norberg i aktion for Valparaiso University D1 FCS.

Det er med stor glæde og begejstring, at vi kan offentliggøre at vi har skrevet kontrakt med Griffin Norberg. Griffin har senest spillet for Valparaiso University, der til dagligt gør sig i FCS D1.
Den 192cm høje og 105kg tunge wide receiver vil støde til klubben i løbet af sæsonen, så snart han har færdiggjort sin uddannelse i USA.

“Vi er ekstremt begejstret for at have sikret os en spiller og træner til klubben, som ikke blot kommer til at bidrage på banen, men i den grad også udenfor banen. Med de mange talentfulde WR’s i klubben, er det fantastisk, at kunne blive ved med at tilbyde dem en mulighed for at træne med de bedste. I Griffin får vi den helt rigtige mand. Vi havde flere alternativer vi kunne have hentet ind allerede fra sæsonstart, men vurderede at matchet med Griffin, var så godt, at det opvejede den sene ankomst.” - udtaler cheftræner Troels Vestergaard til sgdfootball.com

Vi glæder os meget til Griffins ankomst, og håber at I vil tage godt imod ham.
Du kan se meget mere til Griffin her: https://www.hudl.com/video/3/5389080/5c1930a8ab92a911a46dbc64

Ny tværgående storsponsor i SGD!

2XCM Holding AS_Final_11022019.png

Det er med stor begejstring at vi kan offentliggøre det seneste skud på stammen i SGD familien!
2xCM Holding A/S har valgt at indgå et samarbejde med klubben, og det med henblik på at styrke hele organisationen. 2xCM er en yderst passioneret sponsor, der altid er at finde til klubbens kampe på tværs af holdende.

2xCM Holding A/S beskæftiger sig til dagligt primært med udlejning af ejendomme, og vi vil gerne byde dem varmt velkommen i familien. Deres logo vil være at finde på uniformerne for U16 og U19, samt på både ude og hjemmebanetrøjerne for klubbens førstehold i National Ligaen.

Vi glæder os meget til en fantastisk sæson, og håber I vil byde dem varmt velkommen.

2xCM+eksempel_v2.jpg