SGD CHEERLEADING

SGD Cheerleaders er en nyopstartet sportsgren under SGD Football & Cheerleading, med træningsopstart d. 7. februar 2017

-text.png

Cheerleading er en sport der med koreograferede shows underholder publikum til sportevents samt konkurrerer med rutiner til stævner. Rutinerne indeholder blandt andet dans, pyramider/kast (stunts), spring/akrobatik (tumbling), armbevægelser (motions), specielle hop (jumps)) og kampråb (chants). En cheerleader skal altid være smilende og vise gejst, styrke og energi som smitter af på publikum.

At være cheerleader i SGD kræver dedikation til både træning, kampe og konkurrencer. Alle er på holdet er vigtige, og ingen kan undværes. For at være cheerleader hos os, er de vigtigt at du har lyst til at være en del af noget større, for sammenholdet og fællesskabet er vigtige elementer i sporten, samt i SGD Football & Cheerleading generelt. Vores formål med træningen er at styrke cheerleading som konkurrencesport, og træningen vil derfor lede imod at underholde publikum til SGD’s National Liga holds hjemmekampe og på sigt deltage i konkurrencer. Vores træning vil være målrettet, og alt tiden brugt på træning vil være det hele værd, når vi træder på banen eller konkurrencegulvet - vi vil være 100% forberedte og intet vil være overladt til tilfældighederne

Polterabend?
Vi arrangerer polterabends, hvor I kommer til at lære en dans med pom-pom’er og lærer at lave stunts og pyramider. Vores cheerleadertræner viser jer de mest basale elementer, hvorefter I indøver en dans. Der er rig mulighed for at komme med forslag til den musik I skal danse til. En polterabend med cheerleading er en spændende og anderledes måde at fejre sin dag, og kræver ikke andet end at I minimum er 4 personer der deltager. 

Indmeldelse i SGD Cheerleading foregår via vores online tilmeldelsesblanket. Den skal udfyldes efter du har haft din første prøvetræning, og hvis udøveren er under 18 år, skal dette gøres af en forælder/værge. Ved indmeldelsen erklærer man sig bekendt med foreningens vedtægter, cheerleaderafdelingens code of conduct, at udøveren må transporteres af trænere og andre forældre til stævner m.m. og at alt billed- og videomateriale af udøveren må bruges frit på klubbens hjemmeside, facebook, youtube, instagram samt andre sociale medier i promotion øjemed. Indmeldelsen træder først i kraft når klubben har modtaget kontingentsbetaling.

Kontakt

Sportschef Camilla Spinoza, e-mail: cs@sgdcheer.dk